Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 14 мар, 20:17 ч.
8848 Gore-Tex
75 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Размер: 30
Вид: Висока талия
Цветове: Други
Описание
Панталонът е в отлично функционално състояние с мембрана Гортекс. Мембраната GORE-TEX съдържа пори, по-малки от водна капка, но по-големи от молекула водна пара. Така че дъждът и снегът не могат да влязат, но потта може да излезе. Размери: Дължина мерена отстрани 111см. От чатала 80 см. Ширина на крачол долу 25 см. с гети и силиконов лента. На кръста е с велкро лепки от 37 до 43 см. Технически панталон, с който сте готови за всички ваши дейности в планината. От каране на ски писти до всички форми на ски и приключения далеч отвъд маркираните склонове. Панталонът дава свобода по много начини: конструкцията ви дава възможност да изберете типа дреха, която искате отдолу, в зависимост от активността и времето. Например, използвайте по-дебело бельо и затоплящо бельо за високи алпийски ски извън пистите и карайте само с леко бельо през пролетния сезон. Вземете го, когато снегът е дълбок метър и панталонът трябва да стои перфектно, носете го, когато просто излизате да се забавлявате в пролетната киша. С тези панталони свободата е пълна.

Материалът гарантира пълна защита при всякакви метеорологични условия, освен това материалът е разтеглив, което дава още по-добра свобода на движение и гладко усещане.

Тирантите са регулируеми, както и ширината на кръста, с велкро ленти, така че да получите идеално прилягане. Разтегливите снежни гети гарантират, че прилягането на ботушите е абсолютно стегнато.

//www.youtube.com/embed/8lWBxOBiqkg
13 рейтинг
В Bazar.BG от 27 май 2014г.
Последно активен вчера в 08:52 ч.
гр. Велико Търново
Велико Търново
Карта
Преглеждания: 130
Отмени
гр. Велико Търново
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar