Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 29 апр, 17:32 ч.
Хлебопекарна Rohnson R-2096 Artos * Безплатна доставка * Гаранция 2 години
179 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Този продукт можете да поръчате през сайта ни или на посочения телефон. Възможност за покупка на кредит с 0% лихва.


- Пекарна идеална за голям семеен хляб: 1200 гр
- Две бъркалки с незалепващо покритие
- 12 автоматични програми
- Възможност за отложен старт до 13 часа
- Keep warm за 60 минути
- Голям прозорец за наблюдение
- Възможност за избиране на размера на хляба: 900-1200 г
- 10 минутна памет при спиране на тока
- Автоматично изключване със звуков сигнал
- Противоплъзгащи крачета
- Аксесоари: мерителна купа, мерителна лъжица, кука за изваждане на бъркалките
- Лесни рецепти, включени в ръководство
- Термично изолирана обвивка съгласно новите стандарти A13
- Мощност 800 W


Програми
Използва се за задаване на различни програми. При всяко натискане
(придружено от кратък звуков сигнал) програмата ще се сменя. Натиснете
бутона непрекъснато, 12-те менюта ще се показват последователно, за да
се покажат на LCD дисплея. Изберете желаната програма. Повече информация
за 12 програми ще намерите по-долу


Програма 1: BASIC
За бял и смесен хляб той се състои главно от пшенично брашно или ръжено
брашно. Хляба е компактна консистенция Можете да регулирате степента на
изпичане като натиснете бутона COLOR.
Програма 2: FRENCH
За леки хлябове, приготвени от фино брашно. Френският хляб изисква
специално време и температури, за да се постигне онази прекрасна
хрупкава, хубаво зачервена кора. Това не е подходящо за рецепти за
печене, изискващи масло, маргарин или мляко.
Програма 3: WHOLEWHEAT
Пълнозърнестият хляб е дрожден хляб, който се прави със значителна част
от пълнозърнесто брашно (50% или повече), а не изцяло с бяло брашно.
Хлябът, направен от пълнозърнесто брашно, е по-питателен, тъй като
брашното се смила от цялото пшенично зрънце (включително триците и
зародиша). Използването на пълнозърнесто брашно произвежда хляб с кафяв
до тъмнокафяв цвят (когато се използва пълнозърнесто брашно), а
хлябовете са по-ароматни и здравословни от хлябовете, приготвени с
рафинирани бели брашна (въпреки че „изгубените“ хранителни вещества се
добавят обратно в бели брашна).
Програма 4: QUICK (избор за големината на хляба и
отложения старт не прилагат с тази програма): месене, втасване и
изпичане на хляб в рамките на времето, по-малко от Basic bread. Но
хлябът, изпечен на тази настройка, обикновено е по-малък с плътна
текстура.
Програма 5: SWEET
Настройките за сладки хлябове са за печене на хляб с високо количество
захар, мазнини и протеини, като всички те увеличават изпичането. Поради
по-дългата фаза на втасване хлябът ще бъде лек и въздушен.
Програма 6: ULTRA FAST (отложен старт не се прилага с
тази програма): месене, втасване и печене за кратко време. Обикновено
хлябът е по-малък и по-груб, отколкото при програма „Quick“ .
Програма 7: GLUTEN FREE
Съставките за правене на хляб без глутен са уникални. Докато те са „хляб
с мая“, тестото обикновено е по-влажно и прилича повече на тесто. Също
така е важно да не смесвате или замесвате тесто без глутен. Има само
едно втасване и поради високото съдържание на влага, времето за печене
се увеличава. Смесите трябва да се добавят в самото начало на цикъла с
други основни съставки.
Програма 8: DOUGH (не се използва избор на степента на
изпичане и размер на хляба): месене и втасване, но без печене. Тестото
се отстранява и се използва за приготвяне на хлебчета, пица, гевреци и
др.
Програма 9: JAM (не се използва избор на степента на
изпичане,размер на хляба и отложен старт): Натиснете веднъж бутона START
/ STOP веднъж, за да започнете да работите)
Хлебопекарната е чудесна среда за готвене на домашни конфитюри и
лютеници. Бъркалката автоматично поддържа съставките да се разбъркват в
процеса, те са прекрасно допълнение към прясно изпечения хляб!
Програма 10: CAKE (не се използва избор на степента на изпичане): месене, втасване и изпичане, набухватели сода или бакпулвер.
Програма 11: SANDWICH месене, втасване и печене на хляб за сандвичи. За печене на лека текстура хляб с по-тънка кора.
Програма 12: BAKE (избор за големината на хляба и
отложения старт не прилагат с тази програма но времето за работа може да
се регулира чрез натискане на бутон “+” или “-”, натиснете веднъж
бутона “+” или “-”, времето ще се увеличи или намали с 1 минута.
Коригираният интервал от време е 10-60 минути: само печене, без месене и
втасване. Използва се и за увеличаване на времето за печене при избрани
настройки

Оценка 4.6 от 59 гласа.
В Bazar.BG от 26 октомври 2020г.
Последно активен вчера в 09:36 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 1056
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar