Добавена 29 апр, 17:32 ч.
Хлебопекарна Rohnson R-2096 Artos * Безплатна доставка * Гаранция 2 години
179 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Този продукт можете да поръчате през сайта ни или на посочения телефон. Възможност за покупка на кредит с 0% лихва.
- Пекарна идеална за голям семеен хляб: 1200 гр
- Две бъркалки с незалепващо покритие
- 12 автоматични програми
- Възможност за отложен старт до 13 часа
- Keep warm за 60 минути
- Голям прозорец за наблюдение
- Възможност за избиране на размера на хляба: 900-1200 г
- 10 минутна памет при спиране на тока
- Автоматично изключване със звуков сигнал
- Противоплъзгащи крачета
- Аксесоари: мерителна купа, мерителна лъжица, кука за изваждане на бъркалките
- Лесни рецепти, включени в ръководство
- Термично изолирана обвивка съгласно новите стандарти A13
- Мощност 800 W
Програми
Използва се за задаване на различни програми. При всяко натискане
(придружено от кратък звуков сигнал) програмата ще се сменя. Натиснете
бутона непрекъснато, 12-те менюта ще се показват последователно, за да
се покажат на LCD дисплея. Изберете желаната програма. Повече информация
за 12 програми ще намерите по-долу
Програма 1: BASIC
За бял и смесен хляб той се състои главно от пшенично брашно или ръжено
брашно. Хляба е компактна консистенция Можете да регулирате степента на
изпичане като натиснете бутона COLOR.
Програма 2: FRENCH
За леки хлябове, приготвени от фино брашно. Френският хляб изисква
специално време и температури, за да се постигне онази прекрасна
хрупкава, хубаво зачервена кора. Това не е подходящо за рецепти за
печене, изискващи масло, маргарин или мляко.
Програма 3: WHOLEWHEAT
Пълнозърнестият хляб е дрожден хляб, който се прави със значителна част
от пълнозърнесто брашно (50% или повече), а не изцяло с бяло брашно.
Хлябът, направен от пълнозърнесто брашно, е по-питателен, тъй като
брашното се смила от цялото пшенично зрънце (включително триците и
зародиша). Използването на пълнозърнесто брашно произвежда хляб с кафяв
до тъмнокафяв цвят (когато се използва пълнозърнесто брашно), а
хлябовете са по-ароматни и здравословни от хлябовете, приготвени с
рафинирани бели брашна (въпреки че „изгубените“ хранителни вещества се
добавят обратно в бели брашна).
Програма 4: QUICK (избор за големината на хляба и
отложения старт не прилагат с тази програма): месене, втасване и
изпичане на хляб в рамките на времето, по-малко от Basic bread. Но
хлябът, изпечен на тази настройка, обикновено е по-малък с плътна
текстура.
Програма 5: SWEET
Настройките за сладки хлябове са за печене на хляб с високо количество
захар, мазнини и протеини, като всички те увеличават изпичането. Поради
по-дългата фаза на втасване хлябът ще бъде лек и въздушен.
Програма 6: ULTRA FAST (отложен старт не се прилага с
тази програма): месене, втасване и печене за кратко време. Обикновено
хлябът е по-малък и по-груб, отколкото при програма „Quick“ .
Програма 7: GLUTEN FREE
Съставките за правене на хляб без глутен са уникални. Докато те са „хляб
с мая“, тестото обикновено е по-влажно и прилича повече на тесто. Също
така е важно да не смесвате или замесвате тесто без глутен. Има само
едно втасване и поради високото съдържание на влага, времето за печене
се увеличава. Смесите трябва да се добавят в самото начало на цикъла с
други основни съставки.
Програма 8: DOUGH (не се използва избор на степента на
изпичане и размер на хляба): месене и втасване, но без печене. Тестото
се отстранява и се използва за приготвяне на хлебчета, пица, гевреци и
др.
Програма 9: JAM (не се използва избор на степента на
изпичане,размер на хляба и отложен старт): Натиснете веднъж бутона START
/ STOP веднъж, за да започнете да работите)
Хлебопекарната е чудесна среда за готвене на домашни конфитюри и
лютеници. Бъркалката автоматично поддържа съставките да се разбъркват в
процеса, те са прекрасно допълнение към прясно изпечения хляб!
Програма 10: CAKE (не се използва избор на степента на изпичане): месене, втасване и изпичане, набухватели сода или бакпулвер.
Програма 11: SANDWICH месене, втасване и печене на хляб за сандвичи. За печене на лека текстура хляб с по-тънка кора.
Програма 12: BAKE (избор за големината на хляба и
отложения старт не прилагат с тази програма но времето за работа може да
се регулира чрез натискане на бутон “+” или “-”, натиснете веднъж
бутона “+” или “-”, времето ще се увеличи или намали с 1 минута.
Коригираният интервал от време е 10-60 минути: само печене, без месене и
втасване. Използва се и за увеличаване на времето за печене при избрани
настройки
Оценка 4.6 от 59 гласа.
гр. София
София-град
София-град
✨Хлебопекарна с две бъркалки ZEPHYR ZP 1446 A, 850W, 1250 гр, 12 програми, Таймер, Безглутенов хляб,
189 лв
✨Хлебопекарна с две бъркалки ZEPHYR ZP 1446 A, 850W, 1250 гр, 12 програми, Безглутенов хляб, Рецепти
189 лв
Категории
Перални
Сушилни
Хладилници
Фризери
Бойлери
Съдомиялни
Печки, фурни
Абсорбатори
Котлони
Микровълнови
Кафемашини
Кани
Скари
Тостери
Гофретници
Фритюрници
Кухненски роботи
Хлебопекарни
Мултикукъри
Миксери
Сокоизстисквачки и цитрус преси
Блендери
Чопъри и пасатори
Месомелачки
Уреди за готвене на пара
Електронни везни
Чушкопеци
Прахосмукачки
Ютии
Шевни машини
Парочистачки и Водоструйки
Климатици
Отоплителни печки
Камини
Радиатори
Овлажнители и пречистватели за въздух
Влагоабсорбатори и влагоуловители
Вентилатори
Други
Ремонт на бяла и черна техника
Преглеждания: 1056