Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 14 апр, 17:11 ч.
раклет с грил Klarstein 10032694
94,99 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Раклет скари
Описание
раклет с грил Klarstein 10032694
Спецификация:

Традицията и технологията са перфектно сляти: Раклетовият грил Klarstein Appenzell Peak е идеалният партньор за успешна раклетова вечер с приятели, съседи, партньори или членове на семейството.

Насладете се на раклетовият традиционен начин за грил: качествено зрял кашкавал, разтопен и полято на багета, картофи или месо. За тази цел кашкавала се слага директно върху повърхността за печене и се поставя под 1000 W мощен отоплен елемент. Чрез регулиране на височината без усложнения може да определите за какво време ще осигурите топла и кремообразна консистенция. Дръжката за кашкавала позволяват определянето на страничното въртене и хоризонтало наклоно за по-лесното разпределение на готовия кашкавал на всеки гост. Разбира се, че е възможно да се регулира мощността чрез интегрираният въртящ се регулатор според вкусовете и настроението: който обича кашкавалът малко по-тъмен ще настой температурата до по-висока степен. Ако обаче искате обратно кашкавала да е само леко разтопен ще бъде по-подходяща по-ниска температура.

Освен използването като традиционен раклетов грил за кашкавал, устройството Klarstein Appenzell Peak предлага и възможност за използване на горната площ като скара. Тук може да изпечете месо или зеленчуци, които са перфектно подходящи към разтопеният кашкавал.

Здравата изработка и голямата стойка осигуряват абсолютно безопасно използване.

Разтопен кашкавал с раклет скарата Appenzell Peak на компанията Klarstein.

Включване / изключване чрез регулатор на температурата
Индивидуално и опростено обслужване
Перфектно затопляне благодарение на регулиране на температура
Захранване: 230V~/50-60 Hz
Размери: прибл. 38 х 31 х 21 см (ШxВxД)
Тегло: приб. 3,5 кг
Дължина на кабела: 100 см
ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
PREMIUM
8443 рейтинг
В Bazar.BG от 23 март 2012г.
Последно активен днес в 06:59 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0888759939
http://www.tehnomall.com
гр. Асеновград
Пловдив
Карта
Преглеждания: 144
Отмени
гр. Асеновград, Пловдив
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar