Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/14
Добавена 05 май, 10:49 ч.
Вертикална прахосмукачка Xiaomi Roidmi F8
320 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Без торба
Описание
Стоки внос от Амазон! ( Liquidation ) Ликвидация
Всички аксесуари са налични.
Оригинална опаковка.

Уредът е използван и е бил върнат в 30 дневен срок (такава е политиката за връщане на Амазон) и е била върнат на Амазон - на практика продукта e в много добро техническа визуално състояние.

Цената в Амазон е: 280 евро (560 лв)
Цената в eMag e: 699 лв
Цената при нас е : 320 лв

Вертикална прахосмукачка Xiaomi Roidmi F8, 29.6V, Работа до 55 мин, Време за зареждане 2.5 часа, HEPA филтър, Аксесоари

Описание
Вертикална прахосмукачка Roidmi F8, 29.6 V, 0.4 л, Бяла

Roidmi F8 е безжична прахосмукачка, която прави почистването лесно и бързо.

Има DC мотор с мощност 415W и 100.000 об/мин, за бързо почистване. Циклонната многоетапна структура за събиране координира работата с двигателя за изключителни резултати. В режим enhanced, обемът на въздуха достига 1,100 л/мин, докато издаваният шум е само 75dB(A). Roidmi F8 има четири филтриращи системи, за улавяне на коса и прах до алергени и частици от 0,3 μm. С усъвършенстваните функции за елиминиране на бактериите, прахосмукачката осигурява чист и хигиеничен дом.

Прахосмукачката работи с батерия, която трае до 55 минути в стандартен режим, като почиства площ до 350 квадратни метра. Батерията има функция за защита на температурата, защита от късо съединение и претоварване. Четката има дискретен светодиод, който автоматично осветява тъмните ъгли зад дивана, под леглото и т.н.

Roidmi F8 има практичен дизайн, така че може да се използва от вертикално положение и може да се адаптира в зависимост от зоната за почистване. По този начин може да се използва и за почистване на автомобила, аспириране на прах, тъкани и елиминиране на бактериите. Roidmi F8 има удобна дръжка и се стартира с натискането на един бутон. За зареждане, прахосмукачката има док станция, която може да се монтира на стената.
//www.youtube.com/embed/BVt_P3PqqEw
PREMIUM
816 рейтинг
В Bazar.BG от 01 март 2021г.
Последно активен вчера в 14:43 ч.
Отговаря бързо
Младост 2
гр. София
Карта
Преглеждания: 671
Отмени
гр. София, Младост 2
 
Още подобни обяви от Младост 2, гр. София
Обратно към обявата