Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 28 апр, 14:04 ч.
Хлебопекарна ECG PCB 815, 800W, 2 бъркалки, Бял
217,90 лв
Доставка Купувача
Състояние Ново
Описание

Хлебопекарна ECG PCB 815, 800W, 2 бъркалки, Бял

PP и охлаждащ корпус за докосване, със стъклен прозорец за наблюдение

захранващ кабел 1.2M, VDE щепсел

IMD панел, панел за управление с докосване

измервателна чаша, лъжица, кука и др. аксесоари

15 програми

2 бъркалки за месене

10 минутна памет при липса на електричество

максимално тегло на хляба 1300гр

3 настройки на коричката

LCD дисплей

сигнал за добавяне на съставки

15 часов таймер за отложен старт

800W мощност

Гаранция: 2 години

ко се чудите дали имате нужда от хлебопекарна, прочетете нашите пет
причини защо час по-скоро да се сдобиете с уред за домашен хляб.

1. По-лесно приготвяне и по-малко съдове за почистване

Какво по-лесно от това просто да добавите всички продукти наведнъж в
хлебопекарната и да затворите капака. Без да е необходимо да взимате
отделен съд и да разтваряте маята в него. Без да хвърчи брашно
навсякъде, докато месите на ръка. Вместо това с хлебопекарна ще трябва
да почистите единствено съда за печене и бъркалката на дъното. Сравнето
го с кулата от съдове в мивката при ръчно замесване на хляб и последващо
печене в отделен съд във фурната.

2. По-малко активно време

При замесване на хляб на ръка времето, което обикновено ни е
необходимо е над 20 минути, а с използване на хлебопекарна за под 5
минути можем да добавим всички продукти и да включим уреда да работи
вместо нас.

3. Хлябът е с по-фина текстура

В повечето случаи хлебопекарната меси по-добре от нас и като резултат
това се отразява в по-фина текстура и по-високо надигане на хляба.

4. Процесът по приготвяне на хляб не изисква постоянно внимание от наша страна

Месенето на тесто с уред несъмнено е улеснение, но за разлика от
използването на робот за замесване на хляба, където трябва да внимаваме с
превключване на скорости, след това завиване на купата с фолио и
намиране на подходящо топло място за втасване на тестото, с
хлебопекарната всичко това е автоматизирано.

5. Функция таймер

Повечето хлебопекарни имат таймер за отложен старт и сутрин могат да
ни посрещат с прясно изпечен хляб, а вечер с готово тесто за пица.

  • До 15 часа отложен старт:

Преглеждания: 66
Обявата не е активна
Намери други обяви в Битова Техника -> Хлебопекарни в гр. София