Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 29 апр, 14:04 ч.
Smartwares Connecterd Link PRO SH8-95901
38 лв
Доставка Купувача
Състояние Ново
Описание
Smartwares Connecterd Link PRO SH8-95901

Интересувате ли се от интелигентен дом? С връзката Smartwares sh8-95901 свързвате всички продукти от серията PRO с нашия облак, така че да имате пълен контрол върху продуктите си навсякъде чрез едно приложение на вашия смарт телефон. Управлявайте интелигентните си лампи чрез телефона си или получете известие на вашия смартфон, когато детекторите ви за дим изгаснат. По този начин винаги имате пълен контрол над дома си.

Връзката, сърцето на вашия интелигентен дом
Smartwares Link гарантира, че можете да контролирате всичките си смарт устройства с вашия смарт телефон. Ето защо Link се нарича още сърцето на вашия смарт телефон. С честота 868 MHz той комуникира с всички продукти от серията PRO. Smartwares sh8-95901 Link предлага възможността да направите дома си по-удобен и по-безопасен за миг. Лесният за инсталиране продукт е сърцето на вашия интелигентен дом. Това устройство предлага различни видове възможности като автоматизиране на вашата мълния, настройка на аварийни контакти и алармена светкавица.

Връзката предлага възможности
Връзката може да се използва с Android и IOS. Като свържете Link към вашия смарт телефон, можете да контролирате дома си навсякъде. Връзката работи и с гласов контрол от Amazon Alexa и Google Assistant.

Подарете си лекотата на интелигентен дом
Направете живота си още по-лесен с всички други решения от серията PRO. Осигурете къщата си с интелигентен контакт на вратата или получете предупреждение навреме, когато възникне пожар от интелигентния детектор за дим. Това са само няколко примера. Серията PRO има много решения, които всички комуникират с Link, което създава възможност за контрол на всичко само от едно приложение.

Какво има в кутията:
Smartwares Link, ръководство

Характеристики на връзката Smartwares sh8-95901:

Употреба: вътрешно
Дисплей: не
Налично мобилно приложение: да
Радиочестота: 868 MHz
Налични приложения: Android, IOS
Преглеждания: 57
Обявата не е активна
Намери други обяви в Битова Техника -> Други в гр. Пловдив