Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 10 май, 09:31 ч.
Бързонагряващ Електрически грил-тостер First Austria , 700W
59,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ГАРАНЦИЯ НА ВСИЧКИ СТОКИ!!
ДОСТАВКА ДО 2 РАБОТНИ ДНИ С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ!!
ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА ПРИ НУЖДА!!

ЗА ПОРЪЧКА:

-Напишете тук две имена
-Телефон за контакт
-Адрес на Еконт /Личен адрес
Или на ТЕЛ:О87833ОО74 /ВАЙБЪР/ТЕЛЕГРАМ/WHATSAPP

МОЛЯ РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ОБЯВИ.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Висококачествен кухненски уред 2 в 1 - грил и тостер. Все повече хора се насочват към здравословното готвене и хранене и се стремят да избягват пърженето като процес по обработване на храни и ястия. Изпичането е един вкусен и алтернативен вариант да приготвяме храната си, а с помощта на този електрически грил-тостер “First Austria” ще имате възможност да гриловате различни видове хранителни продукти, както и да го използвате като тостер за приготвянето на сандвичи. Той е изработен в сив и черен цвят от висококачествени материали - подсилена пластмаса и неръждаема стомана и е изключително мощен – 700W. Кухненският уред разполага с две грил плочи - горна и долна, а всяка една от тях има специален горен слой от не залепващо покритие, което ви гарантира, че храната няма да залепва по плочите и тяхното почистване ще бъде изключително лесно и бързо. В горната част на електрическият грил-тостер ще намерите две лампи, които играят ролята на светлинни индикатори - една за за включено и изключено състояние и една, която отчита температурата на плочите. Може би една от най-впечатляващите характеристики на “First Austria” е тази, че той разполага с еластични и подвижни панти за регулиране на височината. Това означава, че каквато и височина да е сандвича или пък месото, което ще печете, те няма да бъдат сплескани и смачкани, а пантите ще се регулират спрямо самата храна вътре. Определено това е една полезна кухненска придобивка, която ще ви даде възможността да се храните здравословно по-лесно като изпичате и гриловате по-голямата част от своята храна.
Особености:

Подходящ за различни приложения. Този електрически грил-тостер 2 в 1 разполага с множество приложения и може да бъде използван за подготовката на различни видове храни. Той е подходящ за приготвяне на сандвичи, тостове, гриловане на зеленчуци и различни видове меса, както и за запичане и подгряване на питки. С “First Austria” ще запичате вашата храна лесно и бързо, като се наслаждавате на гриловани ястия от комфорта на вашия дом, без да се налага да чакате да излезете на открито на къмпинг или пък на пикник сред природата.

Технически характеристики:
  • Цвят - сив с черно;
  • Материали - подсилена пластмаса, неръждаема стомана;
  • Мощност – 700W;
  • 220-240V, 50/60Hz;
  • 2 броя грил плочи;
  • Горен слой от не залепващо покритие;
  • Лампа индикатор за включено и изключено състояние;
  • Лампа индикатор за температурата;
  • Лесен за почистване;
  • Еластични и подвижни панти за регулиране на височината;
  • Подходящ за приготвяне на сандвичи, тостове, гриловане на зеленчуци и меса, както и за запичане и подгряване на питки.

Какво ще намерите в опаковката:
  • Електрически грил-тостер “First Austria” - 1 брой;
  • Ръководство за употреба;
  • 12 месеца гаранция.

867 рейтинг
В Bazar.BG от 26 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:50 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
7-ми 11-ти километър
гр. София
Карта
Преглеждания: 92
Отмени
гр. София, 7-ми 11-ти километър
 
Още подобни обяви от 7-ми 11-ти километър, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar