Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 17 апр, 13:10 ч.
Сокоизстисквачка 1L контейнер за пулп 0,5L кана за сок Lexical LJE-2205 FS-13540
95 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Особености:
Иновативният мотор с електромагнитна съвместимост (EMC) осигурява стабилна и надеждна работа, като гарантира оптимално изстискване на соковете без загуба на енергия. Контейнер за пулп и кана за сок: С вместимост от 1 литър за пулп и 0,5 литра за сок, вие можете да съберете достатъчно количество сок за цялото семейство с лекота. Две скорости контрол с импулсна функция: Регулирайте скоростта според предпочитанията си и използвайте импулсната функция за по-голяма ефективност при смесване на по-твърди съставки. Корпус и остриета от неръждаема стомана: Здравата конструкция от неръждаема стомана осигурява дълготрайност и лесно почистване на уреда, като същевременно запазва елегантния му външен вид. Иновативният мотор с EMC осигурява по-голяма ефективност и дълготрайност на уреда, гарантирайки непрекъсната работа при всяко използване.

Дизайн:
Сокоизстисквачката се отличава със съвременен и елегантен дизайн, който ще допълни всяка кухня. Нейната компактна форма и стилна визия, я правят подходяща за всякакъв интериор, като същевременно предоставя изключително удобство и функционалност.

Технически Характеристики
Захранване: 220-240V~50/60 Hz, 400 W;
Контейнер за пулп: 1 литър;
Кана за сок: 0,5 литра;
Скорости: Две скорости контрол с импулсна функция;
Материали: Корпус и остриета от неръждаема стомана;
Иновативен мотор с EMC: За надеждна и ефективна работа;
С тези високо технологични характеристики, интелигентен дизайн и лесна употреба, тази сокоизстисквачка е необходимият аксесоар за всеки, който цени свежестта и качеството на своята храна. Благодарение на своята мощност и функционалност, тя ще ви помогне да създадете вкусни и здравословни напитки в удобен и бърз начин.

Какво ще откриете в опаковката:
Иновативна Сокоизстисквачка;
1L контейнер за пулп;
0,5L кана за сок;
24 месеца гаранция;
Транспортна опаковка.
За поръчка пишете. Доставка по Еконт с преглед и тест.
Оценка 5 от 1 глас.
В Bazar.BG от 30 март 2023г.
Последно активен вчера в 10:25 ч.
гр. Пловдив
Пловдив
Карта
Преглеждания: 52
Отмени
гр. Пловдив
 
Обратно към обявата