Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 06 май, 12:04 ч.
Парогенератор Braun CareStyle Compact IS 2055 GR - Компактна с плоча FreeGlide 3D, 2200 вата
185 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
Чисто Нов мострен продукт. Внос от Германия.

Станция за парно гладене Braun CareStyle Compact IS 2055 GR - Компактна парна ютия с плоча FreeGlide 3D, 2200 вата, зелен и филтър против варовик BRSF 001

Глади се бързо и лесно, спестявайки 50%* повече време и място

Braun CareStyle Compact съчетава мощността на станция за гладене с практичен дизайн, спестявайки 50% повече време* и пространство*.

Благодарение на иновативния дизайн, който позволява ютията да бъде позиционирана вертикално, станцията за гладене заема по-малко място, като ви дава повече място на дъската за гладене. Проектиран да се побира дори в най-малките пространства, можете да се насладите на изключителни резултати, без да се притеснявате за съхранение на станцията.

Стандарт за всички парни ютии на Braun, технологията FreeGlide 3D осигурява лесно плъзгане върху всеки детайл, във всяка посока. Няма да се забивате в копчета, джобове и ципове. Системата DoubleSteam произвежда 2 пъти повече пара в сравнение с традиционната ютия, което води до 2 пъти по-бързи сесии на гладене.

Най-добрата подметка от Braun: уникалното покритие EloxalPlus осигурява най-високо ниво на издръжливост и изключителна способност за плъзгане. Така изглажда дрехите по-ефективно и полагате по-малко усилия. Дрехите са защитени, така че и най-деликатните материи да останат толкова красиви, колкото в първия ден.

Оборудван с интелигентната система за защита на дрехите iCare , която гарантира безопасна температура за всеки тип тъкан. Освен това имате и 2 режима за регулиране на парата: Еко режим за деликатни тъкани и Турбо режим за най-трудните гънки.

Станцията за гладене е безшумна и има система за безопасност, снабдена е с голям резервоар от 1,5 л и Easy CalcClean система с предупреждение за натрупани отлагания.

*Спестява 50% повече време в сравнение с ютията Braun TexStyle 5 (вътрешен лабораторен тест).

*Спестява 50% от пространството в сравнение с ютията Braun IS7056.

Спестявате 50% повече време и пространство

Благодарение на уникалната комбинация от технологии, станцията за гладене CareStyle Compact осигурява отлични резултати само за половината от времето, което бихте прекарали с традиционна ютия.

2 пъти по-бързо - DoubleSteam технология

CareStyle Compact произвежда 2 пъти повече пара в сравнение с традиционната ютия, което помага за намаляване на времето за гладене. Интензивността на изпаренията е 100% по-висока, гънките се премахват по-бързо, така че не е необходимо да преминавате върху определена зона няколко пъти.За по-голяма гъвкавост може да се използва дори във вертикално положение.

FreeGlide 3D технология

Първата в света технология за 360˚ гладене: нейната уникална подметка, с извивка нагоре и заоблени ръбове, гарантира лесно плъзгане върху всеки детайл, във всяка посока.

Подметка EloxalPlus

Покритието EloxalPlus осигурява изключително ниво на устойчивост, като е 2 пъти по-здраво от неръждаемата стомана. Устойчивостта на надраскване и окисляване позволява дълъг живот на продукта.

За всички видове тъкани

Оборудван с интелигентната система за защита на дрехите iCare , която гарантира безопасна температура за всеки тип тъкан. Освен това имате и 2 режима за регулиране на парата: Еко режим за деликатни тъкани и Турбо режим за най-трудните гънки.

Налягане на парата 6.0 bar и парна струя до 420 g/min

Високото налягане помага на парата да проникне в тъканта и по този начин гладенето става изключително лесно. Дори най-трудните гънки ще бъдат изгладени веднага благодарение на парната струя. Непрекъснатата пара от 125 g/min осигурява бързи резултати. Имайки ниско тегло, ютията може да се използва вертикално за бързо освежаване на леко намачкани дрехи.

Лесна система CalcClean с напомняне

За да предпази системата за гладене и да удължи живота й, индикатор предупреждава, когато има натрупани отлагания.Само 2 минути ще са необходими за декалцификация.

1,5 л резервоар за вода

Капацитетът на резервоара предлага дълга автономност - повече от 1 час гладене без прекъсване.

Дигитална система против прокапване

Функцията против капене предпазва тъканите от водни петна.

Система за безопасност - автоматично изключване

Спестявате енергия и не е нужно да се притеснявате дали сте изключили системата за гладене или не: след 10 минути тя се изключва автоматично, ако не се използва.
//www.youtube.com/embed/v5-NAEIn3T4
PREMIUM
819 рейтинг
В Bazar.BG от 01 март 2021г.
Последно активен днес в 09:12 ч.
Отговаря бързо
Младост 2
гр. София
Карта
Преглеждания: 62
Отмени
гр. София, Младост 2
 
Още подобни обяви от Младост 2, гр. София
Обратно към обявата