Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 08 май, 07:58 ч.
кухненски аспиратор Comfee KWH-TSHM77SS-90
240 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Аспиратор COMFEE' 90 cm Клас A+++ TSHM77SS-90 650m³/h Кухненски аспиратор от неръждаема стомана с LED, рециркулационна и канализационна система и въглеродни филтри

650 m³/h Силно засмукване】Т-образен аспиратор от висок клас с 4-скоростен изпускателен вентилатор осигурява до 650 m³/h всмукване на въздух за изпарения от готвене, като поддържа ниско ниво на шум.

【Управление с жестове и сензорен панел】Функцията за разпознаване на жестове ви позволява да регулирате въздушния поток с вашите движения. Елегантният сензорен панел предоставя операции с едно щракване на върха на пръстите ви. Освен това трябва само да го изтриете, за да го актуализирате.

【BLDC мотор】Премиум BLDC мотор с A+++ енергийна ефективност предлага по-висока мощност на засмукване и по-ниска консумация на енергия благодарение на интелигентната интегрална схема.

【Двойни режими на инсталиране и регулируем комин】 Всички тела са изработени от неръждаема стомана и идеалният размер пасва идеално на вашия шкаф и спестява място. Страхотно за апартаменти и апартаменти. Размер на продукта: 900 mm W * 500 mm D и комин, регулируем от 485 mm до 820 mm.

【5-слоен алуминиев филтър за многократна употреба】5-слойният алуминиев филтър ефективно премахва мазнините и миризмите от готвене. Освен това, като лесно се сваля и може да се мие в съдомиялна машина, той винаги може да поддържа оптималната си ефективност.

В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 07:40 ч.
Индустриален
гр. Стара Загора
Карта
Преглеждания: 136
Отмени
гр. Стара Загора, Индустриален
 
Още подобни обяви от Индустриален, гр. Стара Загора
Обратно към обявата