Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 31 май, 23:41 ч.
Робот прахосмукачка Shark AI Ultra RV2600WSEU самопочистване WiFi Моп
550 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Робот
Описание
Робота е в отлично състояние и работи перфектно!
Станция за самопочистване като Roborock S7 Plus.
Нов моп, отлични консумативи, Anti Hair Wrap, CleanEdge.
- 6 месеца гаранция.
- 14 дни право на връщане.
- Доставка с Еконт с преглед/тест.
- Възможност за издаване на ДДС фактура.
- При интерес пишете за още инфо/снимки.
- Разгледайте и другите ни обяви.

- Специални функции:
Прахосмукачка и моп в едно, самоизпразваща се, CleanEdge почистване на ъглите и ръбовете, Anti-Hair Wrap система против заплитане на косми по четката, картографиране / навигация Matryx, Alexa и Google, приложение и ръчни контроли, антиалергичен.

- 2 режима, 1 ултра интелигентен робот. Прахосмукачка робот с функция за бърсане; режим на прахосмукачка: мощна всмукателна мощност за всички подове. Режим на избърсване: мощното засмукване абсорбира мръсотията, докато звуковото избърсване изтърква 100 пъти в минута.

- Matryx навигация; почиства в няколко минавания, така че да не бъдат пренебрегнати зони. Открива и заобикаля обекти, дори на тъмно. Почистване на писта по писта за по-добро покритие (в сравнение с Shark RV750EU).

- CLEANEDGE TECHNOLOGY използва въздушни струи за премахване на мръсотията от ъглите и ръбовете. PowerFins почистват килими и твърди подове. Самопочистващата се ролка с четка против косми премахва косми от домашни любимци.

- Самоизпразваща се основа без торба: прахосмукачката-робот навигира до основата и се изпразва сама. Основата задържа мръсотия и отломки, събрани в продължение на седмици. Антиалергенното пълно уплътнение улавя 99,9% прах и алергени в основата.

- ВКЛЮЧВА: Прахосмукачка-робот Shark (EU щепсел), самоизпразваща се зарядна станция, странични четки, предмоторен филтър, подложка за кацане на док, тегло 7.58g, цвят: черен.

- Силна всмукателна мощност + звуково почистване (100 пъти/минута)
- Не се притеснявайте за прахосмукачка до един месец
- Смукателна станция без торба: Смукателната станция улавя 99,9% прах и алергени
- Matryx Clean Navigation: Създава прецизна Matryx Grid за почистване с множество преминавания и не оставя бъркотия. Открива и избягва обекти дори на тъмно
- 50% по-добро почистване на ръбовете с CleanEdge: Премахва замърсяванията от ъглите с помощта на въздушни струи
- UltraClean за целево почистване: отделни стаи, силно посещавани зони, избрани зони
- Лесен за използване: Управление чрез приложение или на устройството
- До 110 минути време на работа

- Силна всмукателна мощност + звуково почистване
2 начина за силно почистване. Режимът на прахосмукачка прахосмука килими, твърди подове и килими със силна всмукателна мощност. Режимът Mop прахосмука и почиства твърдите подове едновременно - мощното засмукване поема мръсотията, докато звуковото почистване изтърква 100 пъти в минута, за да отстрани без усилие упоритите замърсявания, което води до 50% по-добро отстраняване на петна в сравнение с Shark RV2001WDEU в режим UltraMop.

- Matryx Clean Navigation
Роботът почиства на няколко пъти и не пропуска нито едно място. Създава прецизна решетка Matryx за почистване в множество посоки за постигане на по-дълбоко почистване на килими и твърди подове. Освен това разпознава и избягва обекти, дори на тъмно.

- Изключително прецизно почистване
Технологията CleanEdge осигурява до 50% по-добро почистване на ръбовете чрез използване на въздушни струи за преместване на мръсотията от ъглите в пътя на робота. С режима UltraClean можете да почистите целеви зони с голям трафик и отделни стаи по-задълбочено - използвайте приложението и роботът ще почисти въпросната зона още по-задълбочено спрямо Shark RV2600WSEU с деактивиран CleanEdge
PREMIUM
В Bazar.BG от 30 септември 2021г.
Последно активен вчера в 11:10 ч.
Телефон(и): 0897060101
https://tradica.olx.bg/
гр. Асеновград
Пловдив
Карта
Преглеждания: 27
Отмени
гр. Асеновград, Пловдив
 
Обратно към обявата