Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 08 юни, 11:52 ч.
HIULLEN Алуминиев вентилатор за печка/камина с 6 лопатки без електричество с термометър, тиха работа
42 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
HIULLEN Алуминиев вентилатор за печка/камина с 6 лопатки без електричество с термометър, тиха работа. Черна.
Спецификации:
Работен температурен диапазон: 50°C до 350°C
Единица за въздушен поток: 160-200CFM
Размер на продукта: Дължина: 165 mm Височина: 188mm
Захранване: Термоелектрически модул
Материал: Алуминиева сплав
Високотемпературен и издръжлив вентилатор за камина: Остриетата и основата на вентилатора за камина са изработени от висококачествен метален материал, така че нашият продукт има много добра устойчивост на корозия, издръжливост, компактност и ясни линии и е много подходящ за камини.
Топлинна мощност, спестяване на енергия и спестяване на пари: Този вентилатор за камина не се нуждае от зареждане или захранване от батерии. Неговият принцип е да преобразува топлината на фурната в кинетичната енергия на лопатките на вентилатора, за да разсейва топлината. Може да работи, когато повърхността на печката е гореща, което може да ви спести разходи за гориво и електроенергия.
Вентилаторът за камина с 6 перки се върти бързо, за да осигури по-голям обем въздух. Вентилаторът на печката без електричество осигурява спокойствие по време на ефективна работа, като издухва топъл въздух в стаята, така че да получите повече топъл въздух, така че да се чувствате комфортно през студената зима и да прекарате топла нощ.
Нашият вентилатор за камина е биметален лист, който е интегриран в основата на вентилатора. При достигане на максималната работна температура ръбът на вентилатора леко се повдига, за да се намали контактната повърхност между вентилатора и печката на дърва и да се предпазят мотора и моторния модул.
Автономно въртене, лесен за използване: лесен за използване, не е необходимо сглобяване, не е необходима батерия или захранваща връзка. Просто поставете вентилатора на камината върху или около печката върху гладка и гореща, равна повърхност. Вентилаторът се върти автоматично, когато температурата се повиши. Колкото по-гореща е фурната, толкова по-бързо се въртят 6-те ножа.
Работим със Спиди!!!

PREMIUM
В Bazar.BG от 11 декември 2021г.
Последно активен вчера в 08:03 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0885061986
https://eurostoki.com
Гръцка махала
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 34
Отмени
гр. Варна, Гръцка махала
 
Още подобни обяви от Гръцка махала, гр. Варна
Обратно към обявата