Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 15 юни, 14:29 ч.
4916 Мини сгъваема пералня Mini Washer
69,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Кат. номер: 4916
Преносима перална машина за почивка или пътуване. Преносима пералня за почивка или пътуване. Малък и сгъваем дизайн. Перете дрехите бързо и ефективно. Идеален за кемпер, каравани. Сгъваемият дизайн и леката конструкция го правят удобен за пренасяне и пестящ място. Подходяща е за пране на бельо, тениски, бебешки дрехи, чорапи и други дребни предмети. Не е подходяща за пране на палта, дънки или други тежки дрехи. С нея можете да измиете идеално плодове или зеленчуци.
Мини пералните са идеални за изпирането на малки дрехи, които трябва да се перат поотделно, например: вратовръзки, тениски, бельо, бебешки дрехи, фини материи и др. Подходяща за общежития, апартаменти, командировки, пътуване и всякакви други поводи.
Дизайнът на тази сгъваема пералня позволява да я съхранявате в ъгъла на стаята си, а когато е необходимо, просто да я извадите от кутията и да я използвате!
С нея се работи лесно: Поставете дрехите за пране в пералнята, напълнете с вода, изберете желаната програма и прането ще започне. Икономична и екологична. Спестява вода и електрическа енергия. Уредът разполага с мощна вендуза, така че няма да има нужда да се притеснявате от разклащания.

Работи на ток.
Материал: пластмаса
Размери: показани на една от снимките
//www.youtube.com/embed/HDWfbbNQyXI
PREMIUM
17514 рейтинг
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 08:24 ч.
Телефон(и): 0894359444
https://www.svitoshop.top/
Пинета
гр. Добрич
Карта
Преглеждания: 30
Отмени
гр. Добрич, Пинета
 
Още подобни обяви от Пинета, гр. Добрич
Обратно към обявата