45 лв 01 окт, 22:22 ч.

Програмируем часовник-термостат Honeywell

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново

Модулация на хронотерма (2004-2010 г.)
Chronotherm Modulation е програмируем часовник-термостат от добре познатото семейство Chronotherm. Това е второто поколение на модулиращата хронотерма и е специално проектирано за управление на модулиращи уреди за централно отопление.

Протокол OpenTherm
Chronotherm Modulation комуникира с котела съгласно протокола OpenTherm. Това е проста двупроводна връзка, през която термостатът и котелът обменят информация помежду си. Термостатът също получава своето захранващо напрежение чрез същата връзка; следователно батерията не е необходима.

функции
Chronotherm Modulation има всички характеристики, които се очакват от напреднал, програмируем часовник термостат. За всички дни от седмицата можете да зададете желаното време за ставане, напускане, връщане вкъщи и лягане. Ако желаете, броят на програмируемите периоди може да бъде увеличен до шест периода на ден. Ръчната настройка на температурата е много проста. С функцията за постоянна температура можете да се отклонявате от програмата за неопределено време. Гъвкавата функция почивка / таймер го прави пълноценна, така че никога няма да се наложи да се връщате в студена къща след почивка.

Както всеки хронотермов часовник-термостат, Honeywell Chronotherm Modulation работи "оптимизиращо": термостатът изчислява кога котелът за централно отопление трябва да бъде включен, за да може дома ви да се затопли навреме.

Honeywell Chronotherm Modulation може лесно да се разшири до управление, зависещо от времето, чрез инсталиране на външен сензор. Отоплението се базира на външната температура, често се чува решение за многобройни проблеми с комфорта и личните нужди от топлина.


ЛЕКА ЗАБЕЛЕЖКА НА ЕДНОТО КОПЧЕ (изтъркана е боята съвсем леко) .
ТЪЧ СКРИИНА Е ЛЕКО НАДИГНАТ, ЗАЩОТО СЕ МАХА НЕ ГО ЛЕПЕТЕ!
Кристина
В Bazar.BG от 13 май 2014
14 обяви на потребителя
гр. Габрово
Видяно: 103 пъти
Още обяви в Bazar.BG
40 лв
гр. София, Надежда 2
49 лв
40 лв
гр. Монтана, Идеален център
40 лв
гр. София
40 лв
гр. Шумен
40 лв
40 лв
гр. София
40 лв
гр. Велико Търново
40 лв
гр. Габрово
Категории: Блендери, Бойлери, Камини, Кани, Кафемашини, Климатици, Котлони, Кухненски роботи, Месомелачки, Микровълнови, Миксери и Пасатори, Отоплителни печки, Парочистачки и Водоструйки, Перални, Печки, фурни, Прахосмукачки, Ремонт на бяла и черна техника, Скари, Сокоизтисквачки, Сушилни, Съдомиялни, Тостери, Уреди за готвене на пара, Фритюрници, Хладилници и фризери, Хлебопекарни, Шевни машини, Ютии, Други
гр. Габрово
 
Обратно към обявата