Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 02 май, 12:14 ч.
Cofoe KF-75C апарат за кръвно налягане
45 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Cofoe
Апарат за кръвно налягане за китка Гласово информиране
8-битов микроконтролер MCU чип, точно измерване на колебанията на кръвното налягане
Модел за китка, лесен за употреба - само с едно натискане на бутон. И автоматично изключване, когато няма работа за 2 минути
2,3 инча голям LCD дисплей, лесен за четене
【Спецификация】
Име на марката: Cofoe Монитор за кръвно налягане на китката
Модел: KF-75C
Дисплей: Голям LED екран
Китка: 12,5 * 20 см
Размер: 67 мм * 78Mm * 62 мм
Тегло: 95g (без батерии)
Батерия: 6 V ( 2 алкални батерии AAA) Позиция: Измерване и мониторинг на кръвното налягане на човешко тяло Метод за измерване: Осцилографско определяне
Работен тип: Автоматично измерване Диапазон на показване на импулсна честота: 40-150 пъти / обхват на детектиране: 0,0-40,0 kPa (0-300 mmHg)

Автоматичният апарат за кръвно налягане Cofoe KF-75C е компактен и изключително полезен медицински инструмент, който да имате наоколо, особено ако имате нужда от постоянна проверка на налягането и сърдечната честота.
Автоматичният апарат за кръвно налягане Cofoe KF-75C е изцяло цифров апарат за кръвно налягане, който обещава висока точност на четене, комфорт и лекота на използване.

Автоматичният апарат за кръвно налягане Cofoe KF-75C е оборудван с усъвършенстваната технология intellisense, за да ви помогне да получите високо точно отчитане. Технологията intellisense дава възможност на медицинския инструмент да води записи до 60 отчитания. Освен това, това медицинско устройство се предлага с LCD дисплей, който е ясен за очите и може да запази последното отчитане на вашето налягане.

Автоматичният апарат за кръвно налягане Cofoe KF-75C се предлага с удобен маншет, който да се увие около китката ви, за да получите показанията.
12 рейтинг
В Bazar.BG от 11 октомври 2013г.
Последно активен вчера в 15:43 ч.
гр. Хасково
Хасково
Карта
Преглеждания: 561
Отмени
гр. Хасково
 
Обратно към обявата