Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 07 май, 13:43 ч.
Poбoт зa миене нa пpoзopци Xiaomi Нutt DDС55 Ѕmаrt Wіndоw Сlеаnеr Rоbоt
408,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Poбoт зa миене нa пpoзopци Xiaomi Нutt DDС55 Ѕmаrt Wіndоw Сlеаnеr Rоbоt

Създават се все повече устройства, които вършат цялата мръсна работа вместо вас, докато почиствате. И хубавият бял робот за миене на прозорци Xiaomi Mijia Youpin не прави изключение. Този чудесен помощник ще ви спести неприятности при изкачването по стълбите. Сега прозорците във вашата къща могат да се почистват, без да напускате дивана. Субкомпактното и удобно тяло на Hutt DDC55 осигурява лесното пренасяне от стая в стая, за да можете да миете стъклени повърхности в целия си дом. Роботът за почистване на прозорци се доставя с дистанционно управление, така че можете лесно да ръководите целия процес. Завършването на един квадратен метър отнема не повече от четири минути, а в случай на прекъсване на захранването, това интелигентно устройство ще служи още 20 минути, за да завърши започнатото.
Hutt DDC55 от Xiaomi има нова функция за инверсия на честотата. Това означава, че той може самостоятелно да променя мощността на засмукване в зависимост от степента на замърсяване, която се открива автоматично. Той също така има вградена функция за изкуствен интелект, която локализира препятствията и обръща устройството, за да избегне препъването.

Робот за почистване на прозорци

Марка:ХЪТ
Модел:Hutt DDC55
Материал:ABS
Скорост на почистване:3 мин / 1 м?
Оценена сила:120 W
Номинално напрежение:24 V
Ниво на шума:Около 65 dB
Капацитет на батерията:650 mAh
Време за зареждане:2,2 часа
Размер:375 x 315 x 100 мм
8907 рейтинг
В Bazar.BG от 18 май 2012г.
Последно активен 14 юни в 10:03 ч.
Дианабад
гр. София
Карта
Преглеждания: 560
Отмени
гр. София, Дианабад
 
Още подобни обяви от Дианабад, гр. София
Обратно към обявата