Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 19 апр, 15:26 ч.
Монитор За Качество На Въздуха
110 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
НАЙ-НОВИЯТ ДЕТЕКТОР ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА】 Най-новият детектор за качество на въздуха 9-В-1 измерва PM2.5, PM10, частици, HCHO (формалдехид), TVOC, AQI, температура, влажност и функция за запис на хистограма (★Отразява промяната в концентрацията на формалдехид и PM2.5 в рамките на 12 часа).
【ТОЧЕН И ДЪЛГОСРАЕН СЕНЗОР】 С нашия най-нов лазерен сензор за частици Temtop от 3-то поколение и оптимизиран PSO алгоритъм, измерванията на частиците са по-точни и стабилни, докато животът на сензора се удължава до 20 000 часа.
【УДОВЪРШЕН ЕЛЕКТРОХИМИЧЕН СЕНЗОР】 Предварително калибрираните електрохимични сензори ще улавят точно молекулите на формалдехида, за да подобрят точността.
【ЛЕСН ЗА ЧЕТЕНЕ】 Големият TFT екран и богатият дисплей го правят ясен и лесен за четене, със светлинен индикатор за батерията, който ви помага да проверявате захранването по всяко време. Новата функция на хистограмата може да отразява промяната на концентрацията на PM2.5 през последните 12 часа.
PREMIUM
740 рейтинг
В Bazar.BG от 12 април 2016г.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0899598412
https://zaykov.com
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 199
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar