Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 12 май, 16:18 ч.
Fibaro Home Center LITE домашен контролер за автоматизация
219 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
Fibaro Home Center Lite е устройство използвано за домашна автоматизация. Този малък (90x90x33 мм) портал комуникира и управлява до 230 устройства безжично, използвайки Z-Wave.

Новият контролер на Home Center Lite позволява дори по-голяма интеграция на домашната мултимедия с Fibaro System (в случай че мултимедийните устройства са съвместими със системата). Управлявайте своя телевизор, домашно кино, Hi-Fi и други от приложението FIBARO. Играйте със сцени и сдружения, променете каналите и регулирайте силата на звука. Използвайки Fibaro, нямате нужда от друго устройство, освен от вашия смартфон или таблет.

Благодарение на вградената функционалност за управление на мощността можете да наблюдавате текущото потребление на енергия и историята на консумацията на електроенергия, като същевременно можете да разпознавате устройствата, които консумират по-голямата част от него. Подробните статистически данни се представят като ясни графики, които ви помагат да сравните номера и да прецените предстоящите сметки.

Home Center Lite е оборудван с мощен, невероятно енергийно ефективен процесор Cortex A8 (720MHz).
Процесор:
Cortex A8
Работна честота на процесора:
720 MHz
RAM памет:
128 MB
Твърд диск:
128 MB
Безжичен стандарт на работа:
Z-Wave

Z-Wave Smart Home Gateway
Компактен дизайн
Дистанционно управление чрез уеб браузър и мобилни приложения (iOS и Android)
Удобен за потребителя интерфейс
Описание
FIBARO Home Center Lite (HCL) е компактен Z-Wave Smart Home Gateway, който е идеален и за начинаещи. HCL е интуитивно и евтино решение за изграждане на вашия собствен интелигентен дом, който може да се управлява чрез радиопревключватели, дистанционни управления и мобилни устройства като смартфони или таблети. Home Center Lite управлява вашия интелигентен дом, интегрира до 230 устройства и ги свързва в мрежи в автоматизирани сцени.
Компактното централно управление има уеб базиран, богат на функции графичен интерфейс. Управлявайте дома си с помощта на селекция от родни приложения, както и гласов контрол от Google Assistant, Amazon Alexa или Apple Siri и Messenger. Доказани решения от Home Center 2 също бяха използвани при разработването на Home Center Lite. Home Center Lite е разработен специално за вашите нужди и може да се интегрира безпроблемно в множество мултимедийни системи. Освен това има множество драйвери за смарт телевизори, IP камери и други устройства на трети страни. Home Center Lite ви позволява да контролирате интелигентния си дом локално или дистанционно чрез интуитивни интерфейси. Интуитивно приложение: Управлявайте и контролирайте дома си с вашия смартфон или таблет чрез приложението FIBARO. Дори неопитни потребители могат бързо да създават прости сцени с помощта на визуалния конфигуратор на сцени чрез уеб интерфейса.
//www.youtube.com/embed/cAG_xySu1CE
В Bazar.BG от 04 септември 2023г.
Последно активен днес в 15:07 ч.
Център
гр. Пазарджик
Карта
Преглеждания: 57
Отмени
гр. Пазарджик, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пазарджик
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar