Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 08 апр, 19:18 ч.
iLepo 8-портова USB зарядна станция за зареждане на множество устройства с LED дисплей
45 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Ефективност на зареждане】Бърз 2.4A USB порт за зарядно устройство - 2.4A е по-бърз от 1A, 2A и всеки порт на USB станцията за зареждане може да идентифицира точните текущи изисквания на свързаното устройство, осигурявайки правилния ток за вашето устройство и гарантирайки, че устройството . Ефективност на зареждането.
【LED цифров дисплей】 Технологията на светодиодния цифров дисплей автоматично разпознава тока и напрежението на всеки usb порт за зареждане на екрана на зарядното устройство, което ви позволява да наблюдавате състоянието на зареждане на устройството в реално време.
【USB зарядна станция за множество устройства】-- 100-240 волта AC входно напрежение поддържа 8-портово зареждане едновременно. Обща изходна мощност 40 W 8 A позволява 8 устройства да се зареждат с висока скорост. Страхотен захранващ адаптер за iphone, ipad, Samsung, Nexus, HTC и други смарт устройства и т.н. Много идеален за използване на закрито или на открито само с един USB хъб за зарядно устройство.
【Защита за безопасност】 Вградена защита от прегряване, презареждане, свръхток, за да ви осигури безопасна среда за зареждане, като същевременно подобрява живота на батерията. (Устройството трябва да гарантира, че общият ток е по-малък от 8A при зареждане).
PREMIUM
747 рейтинг
В Bazar.BG от 12 април 2016г.
Последно активен днес в 08:28 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0899598412
https://zaykov.com
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 36
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar