Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 04 май, 08:19 ч.
CMSTEDCD 8K@60Hz Displayport KVM превключвател 2 компютъра 1 монитор USB 3.0 KVM
75 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Displayport KVM превключвател】Този KVM превключвател 2 PC 1 монитор позволява на 2 компютъра да споделят 1 монитор и един комплект от мишка, клавиатури, принтер и скенер за бързо превключване с натискане на бутон, подобрявайки ефективността в офиса и изживяването при игри.
【8K HD KVM превключвател】8K Display port KVM превключвател Поддържа разделителни способности до 8K 60Hz с ясно качество на картината и предаване на изображения без забавяне, идеален както за офис, така и за развлечение. Забележка: Когато предавате 8K видео, моля, използвайте стандартен кабел Super Speed DP 1.4 (Не е включен в пакета и трябва да се закупи отделно), за да изпитате по-добре 8K видео и свържете KVM превключвателя към DC 12V захранване, когато се използва.
【USB 3.0 KVM превключвател】 KVM превключвател 1 монитор 2 компютри Ви предоставя 4 високоскоростни USB 3.0 порта, предлагащи скорости на трансфер до 5 Gbps. Свържете широк набор от периферни устройства, включително мишки, клавиатури, принтери, уеб камери и USB памети, с отлична обратна съвместимост с USB 2.0, 1.1 и 1.0.
【Лесен за превключване】CMSTEDCD KVM превключвател е plug-and-play без инсталиране на софтуер или драйвери. Предлагат се два метода за превключване: 1. Просто натиснете бутона за превключване на машината, за да превключите източника на сигнал; 2. Използвайте бутона за кабелно разширение, което ви позволява да поставите превключвателя извън работната зона и да направите работния плот по-подреден. Забележка: Превключването с бързи клавиши не се поддържа.
【12V DC захранване】Този KVM превключвател е оборудван с 12V DC захранване за поддръжка на високомощни USB устройства като твърди дискове, уеб камери и т.н. Той избягва ситуации, при които захранването е недостатъчно, за да стане неизползваем, и осигурява стабилно предаване между устройства без често прекъсване на връзката.
【Широка съвместимост】 Съвместим с Windows/Vista/XP и Mac OS система, Linux и Unix система. HD дисплей за повечето източници като PC лаптопи PS5 PS4 и Xbox серия. Plug and play, без инсталиране на софтуер, много лесен за използване. Подходящ за фирми, офиси, мултимедийни класни стаи, конферентни зали, зали за игри, домашно кино и др.
PREMIUM
747 рейтинг
В Bazar.BG от 12 април 2016г.
Последно активен днес в 08:28 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0899598412
https://zaykov.com
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 22
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar