Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 22 май, 11:17 ч.
Тестер за измерване вътрешно съпротивление на батерия в комплект с държач 18650 21700
149 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Тестер за измерване вътрешно съпротивление на батерия в комплект с държач 18650 21700

Истинско 4-кабелно синусоидално измерване на вътрешно съпротивление и контактно съпротивление.

Интерфейс с две функции, старата функция за сортиране на батерии, ниска консумация на енергия и разнообразие от опции за пестене на енергия. Диапазон на тестване до 200 ома с минимална разделителна способност от 0,01 милиома и по-малко от 5 милиома.

Натиснете HOLD, за да активирате функцията ZR за измерване на вътрешно съпротивление до 0,30-0. 50 милиома.

Съпротивление на напрежението с екрана в същото време измерване, измерване бързо и стабилно.

Минималната разделителна способност до 0,01 милиома, лесен за тестване голям капацитет, висока скорост на разреждане и ниско съпротивление на батерията. Обхватът може да бъде 200 ома, могат да се измерват батерии с бутон, 9V батерия и други батерии с малък ток и високо вътрешно съпротивление с малък капацитет.




Напрежение, функция за изпитване на вътрешно съпротивление, съответно, с ръчна функция за автоматичен обхват. Автоматично превключване на обхвата е стабилно и бързо, измерването показва актуализация 4 пъти в секунда, основният може да бъде заключен в стабилен дисплей за около 1S времеви диапазон.


Функция HOLD, която ви помага да заключите дисплея, по-удобно четене.

Използване на матричен LCD екран. Комбинация от шрифтове за размер, която ясно показва резултатите от измерването, но също така показва богато съдържание.

2 вида режим на показване. Нормален режим със съпротивление и напрежение на екрана, режимът на сортиране показва напрежението на вътрешното съпротивление и нивото на класифициране и преброяване на батерията.

Има тристепенно разпознаване на рейтинга на батерията. Чрез задаване на номиналното съпротивление на напрежението батерията може да бъде групирана.

Вградена схема за управление на зареждането. И може да се настрои на 200mA и 400mA два тока на зареждане.


Енергоспестяваща функция. Може да се настрои 5 - 60 минути закъснение при изключване. Без работа и въвеждане, изключително забавено автоматично изключване. Може да се настрои на 5-30 минути забавяне в режим на ниска мощност.
38 рейтинг
В Bazar.BG от 25 март 2017г.
Последно активен вчера в 02:09 ч.
Сухата река
гр. София
Карта
Преглеждания: 53
Отмени
гр. София, Сухата река
 
Още подобни обяви от Сухата река, гр. София
Обратно към обявата