Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 07 юни, 22:55 ч.
measy 8-канален безжичен AV предавател и RCA аудио-видео приемник
130 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
С функция за разширение ir】 Поддържа супергерои 433MHz инфрачервено предаване на дистанционен сигнал, докато е съвместимо за 38KHz инфрачервен контрол на носещия сигнал. Можете да управлявате устройството източник на приемника в друга стая.
【До 80 м/250 фута видимост. Може да преминава през стени. 】Безжичният av-предавател RCA58 може да бъде до 80 м при чиста видимост. Разбийте ограничението на разстоянието и пространството, сигналите за безжично предаване покриват различни среди. Разстоянието може да бъде до 10-30 м/33 фута-100 фута, когато преминава през една дървена стена и стъклена стена. Но не може да премине или просто може да достигне до 8 м или по-малко, когато премине през бетонна стена.
【Вграден 5,8 G wifi, предаване от точка до точка 】Безжичен rca приемник за предаване поддържа 5,8 GHz ISM честотна лента. Предавателят и приемникът могат да се използват в режими от точка до много точки. Вграденият 5.8G wifi кара изпращача и получателя да се свързват, няма нужда от локална wifi мрежа, за да работи. 5,8 GHz високочестотна схема на предаване, ясно и стабилно качество на картината.
【Поддържа 1 групов сигнал, 8 канала за избор】 Безжичният телевизионен предавател RCA58 може да поддържа 8 канала, за да работи, трябва да се уверите, че предавателят и приемникът са на един и същ канал, след което могат да работят добре. по време на различна среда, най-добре работещите канали са различни, така че можете да превключите, за да опитате друг канал и да намерите най-добре работещия канал според обстановката.
【Plug and play, няма нужда от драйвери】wif видео предавател няма нужда от повече настройки и няма нужда от повече драйвер. Поддръжка на безжичен видео предавател за използване с всяко AV изходно устройство, VCD, DVD, IPTV, DVR, сателитен приемник, STB цифрова камера за видеонаблюдение и т.н., но не искате да използвате дългите и скъпи кабели за устройствата. Безжичното предаване формира локален сигнал за споделяне, за да се реализира гледане на телевизия от хола до спалнята.
PREMIUM
786 рейтинг
В Bazar.BG от 12 април 2016г.
Последно активен днес в 09:18 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0899598412
https://zaykov.com
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 32
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата