Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 24 юни, 08:59 ч.
CPVAN Силна аларма със сензор за движение 125 dB
40 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Супер силен и лесен за използване: Алармата със сензор за движение CPVAN е проектирана със 125 dB предупредително устройство и проста работа, която може да бъде много силна, за да изплаши крадци, палави деца, кучета, миещи мечки, лисици. Използва се лесно за защита на вашата кухня, стълби, гараж, навес, магазин, лодка, камион и др. Забележка: Не е водоустойчив.
По-прецизен: С най-новата технология за откриване, алармата CPVAN PIR детектор за движение може ефективно да разграничава сигналите за смущения и сигналите за движение на хора по-точно до обхват на откриване от 40 фута от инфрачервения сензор (работи най-добре в рамките на 10 до 26 фута). По-малко фалшива тревога! Моля, обърнете внимание, че PIR технологията е трудна за ефективна работа през вашите стени, прозорци или стъклени врати.
2 режима и 328 фута дистанционно управление👉 Алармата със сензор за движение CPVAN има 2 режима: силна аларма и звънец. Заедно с дистанционното управление от 328 фута можете да постигнете повече функции. Например, можете да го използвате, за да приветствате посетители и нежно да попречите на децата си да излязат от стълбите или на 4-краките членове на семейството ви от кухнята, можете също да използвате силната аларма, за да изплашите крадците.
Преносим и лесен за инсталиране: Нашият детектор за вътрешен сензор за движение е удобен и преносим. Когато излизате да работите или играете, можете лесно да го използвате, за да защитите камиона или лагера. Освен това е много лесен за инсталиране, може да се закрепи с лепящ стикер или винтове, които предоставяме. Разбира се, можете да го използвате и като го държите на масата или колата си. Много удобно!
PREMIUM
801 рейтинг
В Bazar.BG от 12 април 2016г.
Последно активен днес в 09:09 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0899598412
https://zaykov.com
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 11
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата