Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 10 юни, 23:03 ч.
Смартфон Nothing Phone 1 256/12RAM. Чисто нов витринен продукт с лека забележка
720 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Смартфон Nothing Phone 1 256/12RAM.
Чисто нов витринен продукт с лека забележка, която се вижда на втората снимка. Цената е съобразена с това. Всички снимки са реални!
Смартфонът Nothing Phone 1 5G е тук, за да направи технологиите отново забавни, да вдъхнови творчеството и да изгради бъдещето заедно с общността. Създавайки екосистема от емблематични Aи технологично свързани продукти, Nothing има за цел да върне артистичността и страстта в индустрията.
Glyph интерфейс. Нов начин за комуникация. Уникални светлинни модели, когато получавате обаждане. Сигнализира ви за известия от приложения, статус на зареждане и много други. Ежедневни взаимодействия, извършвани с радост.
Дизайн. Дизайн, който надхвърля повърхността. Двустранното стъкло Gorilla Glass осигурява здравина. Усъвършенстваните вибрационни двигатели правят реакцията на допир реалистична. Симетричните рамки и алуминиевата рамка добавят елегантност, лекота и издръжливост.
Усъвършенстван. Nothing OS предоставя само най-доброто от Android. Само скорост и гладко изживяване. Хардуерът и софтуерът говорят на един визуален език, с персонализирани джаджи, шрифтове, звуци и тапети. Позволява безпроблемна интеграция с продукти на трети страни.
Камера. Перфектни кадри в движение. Задайте Glyph Interface на пълна яркост и осветете обекти в близък план с лека светлина. Преносима пръстеновидна светлина, без грубостта на светкавицата. По-доброто качество не означава повече камери. Тази необикновена двойна камера има два усъвършенствани 50 MP сензора. За брилянтен реализъм. Записва изключително стабилни видеоклипове. Има вградено студийно осветление. И нощен режим, за да изведете изображенията на следващото ниво.
Дисплей. 1 милиард цвята. Всеки нюанс, силно реалистичен. 6,55” OLED дисплей. HDR10+. По-богат цвят и по-дълбоки контрасти, настроени към всяка сцена. Адаптивна честота на опресняване от 120Hz за неустоимо отзивчиви взаимодействия, като същевременно е успокояващо енергийно ефективен.
Устойчивост. Изработен от 100% рециклиран алуминий. Водещ в индустрията с над 50% от пластмасовите компоненти, идващи от биологични и рециклирани източници. Опаковка от рециклирани влакна. И непоклатимата решимост да се намали въздействието на технологиите върху околната среда.
• Оперативна памет: 12 GB
• Вътрешна памет: 256 GB
• Размер на екрана (inch): 6.55
• Резолюция: 1080 x 2400
• Честота на дисплея: 120 (Hz)
• Технология на дисплея: HDR10, HDR10+, OLED, сензорен
• Камера: 16 MP предна, двойна - 50 MP основна
• Операционна система: Android 12
• Живот на батерията: 4500 mAh.
Работим със Спиди!!!

PREMIUM
В Bazar.BG от 11 декември 2021г.
Последно активен вчера в 08:03 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0885061986
https://eurostoki.com
Гръцка махала
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 50
Отмени
гр. Варна, Гръцка махала
 
Още подобни обяви от Гръцка махала, гр. Варна
Обратно към обявата